Izvor: B92

Šestomesečna saga kroz 10 zemalja na četiri kontinenta doneće vam neprocenjivo životno iskustvo.

Svaki od volontera imaće pokrivene troškove, uključujući letove, smeštaj, osiguranje i transport, kao i "džeparac" u iznosu od 1.500 američkih dolara mesečno.

Ideja je da se grupama od po sedmoro učesnika, koji će putovati zajedno šest meseci, omogući da volontiraju u okviru dobrotvornih organizacija i drugih preduzeća.

Poslodavac, kompanija "Your best life", ima cilj ne samo da kandidatima pruži jedinstveno životno iskustvo, već da kod pojedinaca razvije posebne veštine, pruži im najbolju poslovnu praksu u inostranstvu, nauči ih da proširuju svoju mrežu ličnih i poslovnih kontakata kroz saradnju sa lokalnim stanovništvom, da pomognu očuvanju staništa poput mora i okeana, kao i da izađu iz svoje zone komfora i otkriju nove mnogobrojne mogućnosti.

Putovanje obuhvata Kostariku, Peru, Južnu Afriku, Indiju, Butan, Indoneziju, Irsku, Portugal i u svakoj od ovih zemalja biće organizovane aktivnosti koje će omogućiti istraživanje lokalne kulture i razvijanje odnosa sa tamošnjim stanovništvom, kao i usavršavanje ličnih veština kroz volonterski rad.

Uslov je da kandidat ima između 18 i 35 godina, da je kreativna i otvorena osoba, voljna da uči.
Proces selekcije obuhvata test ličnosti, kratak upitnik i video-intervju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.