Izvor: Tara Tomoviæ

Autor: {"id":539044,"id_news":1508534,"name":"","surname":"Tara Tomovi\u00e6"}

U Hali 1 Beogradskog sajma svečano je otvoren 41. Međunarodni sajam turizma ili, kako mnogi vole da kažu, pijaca za ljubitelje putovanja.

Na Sajmu turizma i pratećim sajmovima opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, suvenira i vina, koji je u Beogradu pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite" počeo danas biće više od 900 izlagača iz 40 zemalja, od čega na sajmu turizma 650 izlagača iz 38 zemalja.

Gužva je počela od ranog jutra jer sa tek nekoliko hiljada dinara u džepu možete izvršiti rezervaciju za putovanje sniženo i do 50 odsto.

Većina agencija nudi popuste u proseku od 20 odsto, ponajviše onih koje su odlučile da maksimalan broj svojih aranžmana prodaju upravo tokom ova četiri dana.

Jedna popularna agencija nudi i fiksnu cenu za Dubai od 399 evra, a posebno su popularna putovanja za Uskrs i Prvi maj koja u proseku koštaju oko 100 evra i prava su mamipara.

Između štandova najpopularnijih agencija u Srbiji videćete i Turističke organizacije Grčke, Crne Gore, Maroka, Indonezije, Slovenije, Rusije, pa i Maldiva, koji će se prvi put predstaviti, kao i mnogih drugih.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Bugarska, što ni ne čudi kada uzmemo u obzir preko 470.000 bugarskih turista koji posećuju našu zemlju, ali i preko 400.000 Srba koji godišnje odlaze na Crno more i bugarske planine.

U Hali 4 predstavljaju se turističke organizacije gradova iz Srbije zajedno sa našim najboljim proizvodima i suvenirima.

Sajam je do 24. februara otvoren svaki dan od 10 do 19 časova, a ulaznice koštaju 400 dinara, za đake i studente 300 dinara.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.