Izvor: B92

Avio-kompanija Kvantas (Qantas) je zamolila svoje putnike, ali i kompletnu javnost da im jave koje bi ih još usluge usrećile tokom putovanja. I tek tako, otvorili su Pandorinu kutiju.

Bicikli za vežbanje, časovi meditacije i kafić u kome se služi zdrava hrana jesu samo neke od stvari koje su putnici predložili i koje bismo zaista mogli da vidimo na letovima ove avio-kompanije.

Rezultati istraživanja koje su sproveli pokazuju šta bi voleli da ih čeka od usluga na najdužim letovima od Australije do Njujorka ili Londona.

Ovo su bili glavni predlozi:

  • teretana,
  • meditacija,
  • bolje slušalice,
  • kafić.

Qantas / getty

Generalni direktor avio-kompanije Kvantas Alison Vebster kaže da je kompanija zadovoljna povratnom informacijom putnika, kao i da će neke sugestije sigurno uvažiti do 2022. godine, kada se planiraju navedeni letovi.

Kvantas inače ima niz zdravih inicijativa uvedenih na dugim letovima, uključujući posebno dizajnirano osvetljenje koje pomaže putnicima da se adaptiraju na novu vremensku zonu i prate biološki ritam.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.