Izvor: B92

Vladimir Putin juče je posetio srpsku pestonicu po četvrti put. Šezdesetšestogodišnji predsednik Rusije obožava putovanja i ona mu ne padaju teško, ali problem je što njega zanima malo drugačija vrsta putovanja - lišena velike pratnje, kamera, zgusnutog rasporeda i previše ljudi.

Iako već dugo vlada Rusijom, logično je da će se Vladimir Putin u jednom trenutku povući, a pre nekoliko godina govorio je o planovima za penziju i istakao želju da „otputuje u prirodu i vidi još neke turističke atrakcije“.

“Voleo bih da uspešno završim svoju karijeru“, rekao je Putin pri poseti Čeljabinsku, kada je u jednoj od retkih situacija spustio svoj gard i poverio se jednom radniku – “Jako volim putovanja. Danas se sva moja putovanja svode na to da stignem na aerodrom, odem u neki hotel i ponovo se vratim na aerodrom. U drugačijem stilu bih voleo da putujem. Da idem negde u prirodu, vidim još neke turističke destinacije.“

S obzirom na to da ne priča previše o svom privatnom životu, još u samo jednom intervjuu otkrio je da često odlazi na vikend u divljinu, gde njegov najbolji prijatelj ima kuću. Kako kaže, jedino se tamo odmara baš onako kako želi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.