Izvor: B92

Porodica iz Danske nije verovala svojim očima kada su iznajmili stan u nemačkom gradu Hanoveru preko AirBnb-ja i našli se usred javne kuće.

Dvadesetpetogodišnja Ana Vigso otputovala je put u Nemačku kako bi proslavila mamin 50. rođendan. Kada su stigli na adresu stana koji su izjavili sačekala ih je jedna prostitutka koja ih je uvela u kuću i odvela do sobe čiji je enterijer bio više nego sugestivan gde se nalaze.

Naime, u sobi se nalazila polica sa porno-filmovima, sprave za sado-mazo seks, ali i nekoliko pari visokih potpetica.

“Čim smo izašli iz taksija, sačekala nas je jedna prostitutka koja nam je s radošću rekla ’Ovde ćete odsedati? Divno!’ i koja nas je odvela do sobe“, opisala je ovu scenu Ana.

“Kao da nam nije bio dovoljan šok od fotografija golih žena po zidovima, posavetovala nas je da budemo oprezne dok silazimo niz stepenice zbog žena koje rade u javnoj kući“, dodala je.

Kako ona tvrdi, nigde na AirBnb-ju nije pisalo da se stan nalazi u javnoj kući, a da li su ona i njena majka na kraju odlučile da ovde ostanu nije nam poznato.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.