foto: thinkstock/ilustracija
foto: thinkstock/ilustracija

Evo zašto izležavanje na dušeku za vodu može biti opasno

Podeli

Neverovatna priča o pedesetpetogodišnjoj Ruskinji otplutala na dušeku za vodu i nestala. Pronađena je tek 20 sati kasnije!

Žena je bila na odmoru sa svojom porodicom u Retimnu, a viđena je poslednji put juče u 15 časova kako uzima dušek za vodu i sa bazena kreće ka plaži.

Od tada joj se gubi svaki trag, a na plaži je pronađen samo njen peškir i lične stvari.

Suprug i ćerka su o njenom nestanku obestili obalsku stražu, koja je odmah pokrenula potragu. Potragu je otežavala činjenica što je niko nije video da ulazi u vodu, pa nisu znali da li da je traže na kopnu ili u moru.

Tek danas, malo pre 11 i 30 nadležni su objavili da su je našli šest do sedam nautičkih milja daleko, tačnije na otvorenom moru blizu Skalete, a primetio ju je jedan pilot.

Žena je pronađena u iscrpljenom stanju i agoniji da li će je neko primetiti. Provela je 20 sati bez vode ležeći na dušeku, a osim hipotermije bila je u dobrom zdravstvenom stanju.

Nije poznato kako joj se dogodilo da otpluta, a veruje se da je zaspala.

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Najbolji hotel za istraživanje Njujorka

Smešten u predivnoj građevini u stilu Beaux Arts, the Benjamin hotel prošao je kroz proces renoviranja u proteklih nekoliko godina i sada je jedno od najboljih mesta koje vam mogu biti početna tačka za istraživanje Menhetna.

strana 1 od 1913 idi na stranu