Izvor: PR ÈLANAK

Belvi Travel za vaš odmor odabrao je kvalitetan apartmanski i hotelski smeštaj u Grčkoj, Italiji, Španiji i Turskoj Letujte sa Belvi Travelom i izaberite neku od desetodnevnih „LAST MINUTE“ aranžmanskih ponuda.

Zakintos, ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora, jeste treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio, sa finim belim peskom. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Vila A kat. Nicolas se nalazi na 900m od centra Laganasa, i oko 450m od plaže, u mirnom delu. Neposredno uz vilu se nalaze restorani, hotelski bazeni i supermarket. Studiji sadrže sobu sa dva standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju, klima-uređaj, sef, TV, wi-fi, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.
SPECIJALNA PONUDA 2+1 BESPLATNO: 18. jun, smeštaj + avionski prevoz, 539€

Vila A. kat Chrysafi se nalazi na 400m od centra Laganasa, i oko 200m od plaže, u mirnom delu. Neposredno uz vilu se nalaze restorani i supermarket. Studiji sadrže sobu sa dva standardna kreveta, malo izdvojenu kuhinju, klima-uređaj, sef, TV, kupatilo sa peškirima. Na terasi je garnitura za sedenje i obedovanje.

PORODIČNI POPUST: BESPLATNO BORAVI JEDNO DETE DO 18g.

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avionski prevoz, 279€

Belvi Travel i ove sezone vas vodi na najinteresantnije grčko ostrvo Krit. Ostrvo sa nestvarno lepim plažama koje zapljuskuju tirkiznoplava Egejsko, Jonsko i Libijsko more. Krit je najveće i najjužnije grčko ostrvo, smešteno na tromeđi tri kontinenta.

Hotel Hersonissos Central 3* Mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, nadomak starog grada, pored luke. Udaljen 200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Hotel sadrži restoran, bazen sa restoranom, internet, lobi sa TV salonom. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini-bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion.

SPECIJALNA PONUDA 1+1 BESPLATNO: 15.jun, hotel (polupansion) + avionski prevoz + dinarski deo 509€

Hotel Heronissos 4* se nalazi u centru Hersonisosa, blizu luke i 50m od gradske plaže. Hotel sadrži recepciju, hotelski lobi, bazen sa ležaljkama, suncobranima i barom na bazenu, restoran, besplatnu Wi-Fi zonu, iznajmljivanje bicikala, noćni klub, prodavnicu, snack bar, bilijar. Sobe su klimatizovane, opremljene TV-om, telefonom, frižiderom, imaju kupatilo i balkon. Usluga u hotelu je all inclusive.

SPECIJALNA PONUDA: 15. jun, hotel (all inclusive) + avionski prevoz + dinarski deo, 639€

Belvi Travel vas vodi u Tursku, u Antalijsku regiju, raj za porodična letovanja. Besplatno boravi i do troje dece u resort hotelima u Alanji, Sideu, Beleku, Lari i Kemeru.

Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Plaže i hoteli nalaze su u samom gradu, gde i mnoštvo luksuznih i sadržajnih hotela, barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom internacionalne i nacionalne kuhinje. Izbor nije lak, između živahnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć, peščanih plaža, čistog mora, istorijskih spomenika, lepote prirode, velikog broja radnji sa robom iz celog sveta, noćnog života…

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 769€, hotel Justiniano Park Conti 5* Al, hotel+avion+transfer

Majorka je odavno izabrana od milona turista za aktivan godišnji odmor.

Hotel Palma Mazas 2* je smešten u mirnom delu tradicionalnog mesta El Arenal, poznatog španskog gradića sa uskim ulicama, na oko 550 m od peščane plaže i centralnih gradskih ulica duž promenade i plaža El Arenala i Playa de Palme. Hotel sadrži bazen sa delom za decu, sunačanu terasu sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, salon, bilijar, sef-boksove na recepciji (uz doplatu), internet u zajedničkom hoteskom prostoru (uz doplatu). Sve sobe su opremljene kupatilom, fenom, TV-om, telefonom i balkonom. Usluga u hotelu je polupansion.

PAKET ARANŽMAN: 30. jun, hotel (polupansion) + avion po ceni od 609€

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.