Izabrala je hotel zbog bazena s pogledom, a dobila je...

Jedna britanska turistička agencija objavila je oglas za letovanje u Vijetnamu, u luksuznom hotelu koji poseduje "beskonačni bazen". Oglas je, naravno, pratila i odgovarajuća egzotična fotografija.

Izvor: B92, The Sun
Podeli

Engleskinja Dženi Keršo je, posredstvom sajta Booking.com, rezervisala svoj smeštaj u Vijetnamu, u hotelu sa predivnim pogledom na grad i još lepšim bazenom na krovu.

Međutim, nedugo po dolasku u hotel njen prvi tvit je, ne bez razloga, postao pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, kada je Dženi otišla na bazen "koji oduzima dah", imala je šta i da vidi: Hotel uopšte nije imao bazen na krovu!

U pitanju je bio džakuzi koji se nalazi u staklenoj prostoriji, pa kada se gleda iz određenog ugla, zaista ima lep pogled na grad.

Pošto je fotografiju objavila na Tviteru, komentari su počeli da pljušte. Potpuno očekivano, većina je bila napisana u stilu: "Ovo je takva neprijatnost za Booking.com" ili "Svaka čast fotografu".

Nakon što se njena objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com. Zvaničnici sajta su se izvinili Engleskinji, posle čega je hotel promenio podatke napisavši da u ponudi imaju besplatan džakuzi.

Zanimljivosti

Kako je Černobilj postao "raj na Zemlji"

Priroda se u okolini nekadašnje černobiljske nuklearne elektrane neverovatno razvila, stvorio se svojevrsni „raj na Zemlji“ — ljudi nema, a šume su prelepe, reke i jezera su čisti. Pored toga, i Ukrajinci i Belorusi su dovukli najrazličitije vrste životinja u taj predeo i one su se dosad poprilično razvile.

Zanimljivosti četvrtak 24.05. 14:10 Komentara: 9
strana 1 od 754 idi na stranu