Izvor: B92, The Sun

Jedna britanska turistička agencija objavila je oglas za letovanje u Vijetnamu, u luksuznom hotelu koji poseduje "beskonačni bazen". Oglas je, naravno, pratila i odgovarajuća egzotična fotografija.

Engleskinja Dženi Keršo je, posredstvom sajta Booking.com, rezervisala svoj smeštaj u Vijetnamu, u hotelu sa predivnim pogledom na grad i još lepšim bazenom na krovu.

Međutim, nedugo po dolasku u hotel njen prvi tvit je, ne bez razloga, postao pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, kada je Dženi otišla na bazen "koji oduzima dah", imala je šta i da vidi: Hotel uopšte nije imao bazen na krovu!

U pitanju je bio džakuzi koji se nalazi u staklenoj prostoriji, pa kada se gleda iz određenog ugla, zaista ima lep pogled na grad.

Pošto je fotografiju objavila na Tviteru, komentari su počeli da pljušte. Potpuno očekivano, većina je bila napisana u stilu: "Ovo je takva neprijatnost za Booking.com" ili "Svaka čast fotografu".

Nakon što se njena objava proširila internetom, oglasio se i Booking.com. Zvaničnici sajta su se izvinili Engleskinji, posle čega je hotel promenio podatke napisavši da u ponudi imaju besplatan džakuzi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.