foto: thinkstock
foto: thinkstock

Koliko košta pivo u Las Vegasu?

Podeli

Grad usred pustinje oduvek je bio poznat po kazinima i noćnom provodu. Jeste li se nekada zapitali koliko košta izlazak ili pak samo jedno pivo u Las Vegasu?

Večera u restoranu Omnia u Caesar’s Palace košta 2.500 evra, dok pivo u prosečnom noćnom klubu košta čak 9 dolara!

Kako bi pomogao turistima koji dolaze u ovaj grad portal Casino.org napravio je kalkulator cena za neke od najvećih kazina i klubova u ovom gradu.

Tako posetioci mogu videti koliko bi ih koštala večera ili pak, samo piće u hotelima od Belađija do Mandalaj beja.

Izlazak u klub 1 oak -The Mirage koštao bi vas 200 dolara, nešto jeftniji je Xs Night club, gde biste potrošili 184 dolara, a najjeftnije biste prošli u Tako Night clubu i platili 114 dolara. Cene koje su navede uključuju ulaz za četiri osobe i turu piva.

Najskuplje pivo je takođe u klubu 1 oak, gde košta čak 15 dolara, a najjeftinije u Mandalaj beju, gde je „samo“ 7.

“Vegas je jako skup grad, pa smo želeli da pomognemo turistima da sačuvaju novac i provedu se što je bolje moguće“, kaže urednik sajta David Šeldon. – “Izlazak u najbolje klubove Vegasa nikada nije bio jeftin niti će biti, a upravo u saradnji sa tim klubovima cene su sada dostupne na našem sajtu.“

Las Vegas je prošle godine posetilo čak 37 miliona turista.

Vest o smrti Entonija Bordena šokirala je svet. Jedan od najuticajnijih kuvara današnjice koji je bio poznat po svojim putopisima na CNN-u u kojima je na autentičan način istraživao ne samo kuhinju, već i kulturu brojnih zemalja koje je obišao.

strana 1 od 1805 idi na stranu