foto: twitter screenshot/@erikhaddad
foto: twitter screenshot/@erikhaddad

Plašite se aviona? Onda ovaj video-snimak nije za vas

Podeli

Motor aviona na letu od San Franciska do Honolulua počeo je da otpada na visini od deset hiljada metara! Slike i snimci preplavili su Tviter nakon što su putnici živi i zdravi sleteli na lokaciju.

Putnici na letu Junajted erlajnsa iz San Franciska do Honolulua na Havajima tresli su se od straha nakon što je jedan od motora aviona počeo da gubi svoje delove u toku leta.

“Nikad se u životu nisam tako uplašila“, napisala je jedna putnica.

“Avion na letu 1175 do Honolulua bezbedno je sleteo nakon što je pilot zatražio dozvolu za hitno sletanje zbog gubitka maske motora. Piloti su pratili protokol za bezbednost i uspešno prizemljili letelicu. Avion je najnormalnije stigao do svog terminala i putnici su izašli“, navodi se u saopštenju kompanije Junajted erlajns.

Kompanija nije saopštila uzrok zbog kojeg je zaštitni deo koji pokriva motor počeo da otpada u toku leta. Avio-kompanija je pak, potvrdila da je u pitanju boing 777-222 sa godištem proizvodnje 1994. Zapravo to je četvrti boing 777 ikada napravljen.

Pogledajte kako je to izgledalo u toku leta.

I dok se većina ljudi bori sa snegom i ledom koji su okovali celu Evropu, jedna dama je odlučila da spas potraži u toplim krajevima. Osamdesetpetogodišnja Milica Sentić dva puta godišnje po mesec dana živi u Tunisu. Pitate kako je to moguće izvesti od prosečne penzije? Za to ima vrlo jasnu računicu. Pogledajte prilog iz „150 minuta“.

strana 1 od 57 idi na stranu