Izvor: punkufer.hr

Virdžin Atlantik je 2011. godine prestao da daje svojim putnicima u prvoj klasi posudice za so i biber u obliku malih aviona. Ovu odluku doneo je zato što su putnici krali te simpatične predmete u velikim količinama.

Godinu dana kasnije, kompanija se vratila posudama zvanim Vilbur i Orvil, na čijem je dnu napisala "ukradeno iz Virdžin Atlantika“. Iako je natpis trebalo da zaustavi kradljivce u njihovoj nameri, to se nije dogodilo.

Slanici su kradeni i dalje, a neki od njih čak završili na stranicama poput iBeja, gde su se prodavali po ceni od 20 američkih dolara.

"Kada smo pre 15 godina uključili Vilbura i Orvila u ponudu, nismo ni sanjali da će postati tako voljeni. Iako je posada pazila na posudice, hiljade njih ukradeno je tokom godina s naših letova", otkrio je izvršni potpredsednik Mark Anderson.

Upravo zato odlučili su da ih ove godine uključe u posebnu prazničnu promotivnu ponudu. Od 21. do 26. decembra svi putnici poslovne klase Virdžin Atlantika biće podsticani da ponesu posudice za so i biber sa svog leta kući, koje su samo za ovu priliku napravljeni u prazničnoj crvenoj boji.

Na letovima ove kompanije kradu se mnogi predmeti, a osim slanika, popularne su i šoljice, pokrivači, sapun i kreme za ruke, kao i pribor za jelo.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.