Prelaze hiljade kilometara i uvek naprave istu fotogafiju...

Oni su Rob i Džoli Svicer. On je Amerikanac, a ona Filipinka. Upoznali su se 2010. godine u gradu Sebu na Filipinima.

Izvor: B92
Podeli

Ostali su u kontaktu, a potom i započeli vezu na daljinu.

Pošto žive na različitim krajevima planete, morali su da smisle šta da urade kako bi mogli da se viđaju makar na svakih nekoliko meseci.

A ono što su smislili možda nije toliko jedinstveno, ali je svakako upečatljivo. Na svakom mestu na svetu koje su posetili, Rob i Džoli bi napravili istu pozu u kojoj se slikaju.

Fotografije potom postavljaju na svom profilu "Dipkiss Travel" na Instagramu.

Oboje kažu da vole da putuju, pa su zato, za razliku od većine onih koji se "penju" i "skaču" da bi napravili fotografiju za pamćenje, smislili sopstvenu romantičnu pozu.

"To je bio jedini način da budemo zajedno kada smo razdvojeni. A pošto oboje putovanje shvatamo kao hobi, ovo je bila prava stvar!"

To rade već pune dve godine, a za to vreme stekli su popularnost na društvenim mrežama, pa čak i postali svojevrsne internet-zvezde, koje prate kako ljubitelji putovanja tako i ljubitelji fotografija.

Rob i Džoli su se nedavno venčali, a prosidba je obavljena na Crvenom trgu u Moskvi. Šta mislite, kakva je bila fotografija iz centra ruske prestonice?

Zanimljivosti

Sokobanja čuva sećanje na Ivu Andrića

U ratnim godinama Ivo Andrić pronašao je utočište i inspiraciju za pisanje u izolaciji u Sokobanji. Kasnije je ovde dolazio bar jednom godišnje, odmarao, pisao, družio se sa meštanima i gostima. Sokobanjci čuvaju sećanje na nobelovca.

Zanimljivosti subota 17.03. 20:30 Komentara: 2

"Planirane ture sprečavaju da vam se dogodi magija"

Poznati gurman, putopisac i autor veoma popularnih emisija o hrani širom sveta Entoni Bordejn, u intervjuu za magazin Tajm, govorio je najvećim greškama koje je pravio na putovanjima, kada je pokušavao da vidi "što je moguće više", i dao savete putnicima kako da takve greške izbegnu.

Zanimljivosti utorak 13.03. 21:30 Komentara: 18
strana 1 od 747 idi na stranu