Izvor: B92

Kako vam zvuči kada čujete da "društvo dobrih devojaka" nudi jednistveno i neograničeno "iskustvo na seks ostrvu"?

Kolumbijska firma Good Girls Company’s nudi 30-orici muškaraca priliku da, u periodu od 24. do 27. novembra, rezervišu poutovanje na ostrvo Katrahene, na kome ih očekuje 60 prostitutki dostupnih 24 sata dnevno, piše Independent.

Za cenu od 5.000 dolara gosti mogu da očekuju let do privatnog ostrva i najraskalašniji odmor na svetu, budući da su, osim izobilja seksa, u cenu uračinate i luksuzne žurke na jahtama, potoci besplantog alkohola po izboru, ekskluzivni obroci, kao i mogućnost slobodnog korišćenja droga.

Kako se navodi na sajtu komapanije: "Svaka karta podrazumeva neograničene količine seksa sa dve devojke dnevno, tokom četiri dana događaja. Gosti u svakom trenutku mogu da zamene svoje devojke sa devojkama drugih gostiju".

Promotivni spot za ovu ponudu, koji je komapanija postavila na Jutujub, izazvao je ogorčene reakcije i osude zbog promovisanja bluda i nemorala. Spot je bio uklonjen sa Jutjuba, ali se kasnije ponovo pojavio na drugim kanalima.

Kako navodi britanski list, u Kolumbiji je prostitucija legalna ali podvođenje nije, zbog čega je nejasno da li reklamni spot ovakve turističke ponude krši zakon.

Organizatori ostavljaju mogućnost gostima da, po uplati aranžmana, sami izaberu "zadovoljstva" koja su im po volji, ali im nude i svakodnevna "seks-iznenađenja".

"Ako imate posebne želje od domaćina ili od devojaka koje će vas zabavljati, recite na i biće ispunjene", obećava se u reklami.

Svojevrstan "specijalitet" četvorednevnog aranžmana predstvlja "seks-festa", koja podrazumeva pola sata seksa da 16 devojaka odjednom.

Kritičari, međutim, sumnjaju u zakonitost organizovnja ovakvog aranžmana, ističući mogućnost da devojke angoažovane na "seks ostrvu", ustavri, predstvljaju seksualno roblje.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.