Izvor: Beta

Muzejsko-turistički voz "Romantika" u subotu 29. aprila počeće da saobraća na relaciji Beograd - Sremski Karlovci - Beograd, saopšteno je danas iz Srbija voza.

Kompozicija sadrži vagone I, II i III razreda, vagon restoran, kao i vagon za bicikle. Polazak iz Beograda predvidjen je u 9.36, a povratak iz Sremskih Karlovaca u 18.03.

Srbija Voz a.d. pozvala je sve ljubitelje železnice, turiste i sve sugradjane na atraktivno i romantično putovanje u sačuvanim i restauriranim garniturama voza iz tridesetih godina prošlog veka.

Za kartu za vagon III razreda potrebno je izdvojiti 308,00 dinara, za II razred 370,00, a za I razred 444,00 dinara. Za decu i ponzionere za II / III razred cena povratne karte iznosi 222,00 dinara.

Sve neophodne informacije i red vožnje voza "Romantika" mogu se naći na veb sajtu Srbija Voz-a, kao i na njihovoj Fejsbuk (Facebook) stranici.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.