Izvor: Tanjug

Film Turističke organizacije Srbije (TOS) ''52 vikenda u Srbiji'', koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu, naišao je na dobar prijem kod publike i kod medija, izjavila je danas menadžer TOS-a za tržište Srbije Olgica Miljković.

Ona je Tanjugu kazala, da će se ovaj film koji je nastao na osnovu istoimene brošure koja predstavlja 52 destinacije Srbije za 52 vikenda koje preporučuje TOS prikazivati tokom cele godine.

"Film 52 vikenda u Srbiji, nalazi se na svim sajtovima TOS-a, kao i lokalnih turističkih organizacija.Važno je da je ostavio dobar utisak nakon premijernog prikazivanja i kod posetioca sajma i kod medija", rekla je Miljković.

Ona je naglasila da je ovaj film urađen kako bi se promovisala turustička ponuda Srbije kroz četiri godišnja doba, kako na domaćem tako i na unostranom tržištu.

"Sve što interesuje naše domaće, ali i inostrane turiste prikazano je u ovom filmu. Prikazani su turistički proizvodi počev od siti brejka, preko banjskog turizma, planinskih centara, seoskih domaćinstava, pa do naše poznate gastronomijei gostoprimstva srpskih domaćina", naglasila je Miljković.

.

.

.

.

.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.