Tenerife (foto: Thinkstock)
Tenerife (foto: Thinkstock)

Top 8 destinacija na kojima se leto nikad ne završava

Podeli

Nakon dugog toplog leta, stigao je i deveti mesec. Počela je škola, godišnji odmori su gotovi, a ni temperature nisu više toliko visoke. Ali, da li biste nakon malog odmora ipak otišli negde gde je toplije?

Ako ste baš to naumili, predlažemo vam neku od sledećih destinacija:

Malta

Najviša temperatura u novembru: 20 stepeni

Mediteransko ostrvo u novembru, gde sunce greje na prijatnih 20 stepeni, uvek je dobar odabir. S obzirom na odličnu povezanost i činjenicu da Malta ima avionske veze s oko sedamdeset gradova, do nje definitivno nije problem doći. Mali savet: Pre nego što krenete, nešto o njoj i naučite.

Tenerife

Najviša temperatura u novembru: 21 stepen

Kanarska ostrva verovatno su najbolje evropsko odredište za hvatanje zimskih sunčevih zraka. Tenerife, najveće ostrvo arhipelaga, slavno je po plažama, ali ko god voli planinarenje, ovde će se takođe osećati kao riba u vodi.

Los Anđeles

Najviša temperatura u novembru: 22 stepena

Kalifornijsko sunce u novembruz greje do 22 stepena, a uz odmor na plaži, ovde ima i brojnih drugih ponuda i aktivnosti. Uostalom, LA je drugi najveći grad u zemlji, a tu je i Holivud.

Los Anđeles (foto: Thinkstock)
Los Anđeles (foto: Thinkstock)

Marakeš

Najviša temperatura u novembru: 22 stepena

Odmah preko puta Gibraltara smestio se Maroko. U Marakešu nećete uživati u morskim radostima jer se on nalazi u unutrašnjosti, ali hoćete u predivnoj arhitekturi i toplom vremenu. Takođe, sjajna vest je što je ovde od oktobra do marta, gotovo stalno dvadesetak stepeni…

Buenos Ajres

Najviša temperatura u novembru: 25 stepeni

Baš kao što mu i ime kaže, ovde je u novembru vrlo 'dobar vazduh'. Glavni grad Argentine prepun je znamenitosti, muzeja, restorana koji spremaju vrhunske bifteke i mnogih drugih stvari. Osim toga, grejaćete se na prijatnih dvadesetak stepeni Celzijusovih…

Buenos Ajres (foto: Thinkstock)
Buenos Ajres (foto: Thinkstock)

Florida

Najviša temperatura u novembru: 27 stepeni

Ne nosi Florida tek tako nadimak 'Sunčana država'. Vremenski uslovi su sve vreme prijatni, u šta je publika još mogla još davno da se uveri i u seriji 'Poroci Majamija'. Od svih saveznih država, Florida ima najdužu obalu u cijeloj Americi (ne računajući Aljasku), pa turisti mogu da biraju plaže doslovno na svakom koraku.

Kuba

Najviša temperatura u novembru: 28 stepeni

O plažama ne treba mnogo pričati, o odmorištima poput Varadera još manje, a i Havana je grad posebnih draži.

Kuba (foto: Thinkstock)
Kuba (foto: Thinkstock)

Dubai

Najviša temperatura u novembru: 31 stepen

Grad koji ima sve, ima i temperaturu preko trideset u 11. mesecu u godini. U opslednjih nekoliko godina su izgrađeni čudesni hoteli poput Burž Al Araba, a ko voli šoping, trebalo bi da zna se ovde nalaze neki od najboljih trgovačkih centara na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 18868 idi na stranu