Ovako će se u budućnosti sedeti u avionima

Avio-kompanije su uradile sve što su mogle kako bi u avionima obezbedile još više mesta za sedenje.

Izvor: roadwarriorvoices.com
Podeli

Rezultat takvog poduhvata je prenatrpan avion i nervozni putnici koji su tražili da se donese novi zakon o pravima putnika koji bi osigurao manje mesta za sedenje u avionu i veći komfor.

Međutim, više mesta obezbeđuje više novca, pa je kompanija Erbas došla na ideju kako da doda još sedišta u već ograničen prostor. Uradiće istu stvar koja se radi kada u gradovima ponestane prostor za izgradnju - početak gradnje u visinu.

Novi plan sedenja podrazumeva sedišta jedna iznad drugih, ali iz Erbasa tvrde da će novi dizajn i dalje obezbeđivati visok nivo komfora.

Ovo bi mogao da bude značajan napredak u modernoj ekonomiji, a patent bi trebalo da bude primenjen samo na biznis-klasu.

Zanimljivosti

Preko gora, mora i planina: Najbolji GoPro snimci u 2017.

Sjajna kompilacija snimaka napravljenih GoPro kamerama tokom 2017. pravi je način da se snabdete dodatnom energijom za današnji dan. Dok gledate uzbudljivu kompilaciju, shvatićete da je 2017. za mnoge nesumnjivo bila sjajna godina. Bez obzira da li je reč o kopnu, moru ili vazduhu, ljudi širom sveta izvode fantastične poduhvate.

Zanimljivosti nedelja 17.12. 08:25 Komentara: 7
strana 1 od 734 idi na stranu