Izvor: B92

Met Harding postao je poznat kao „čovek koji pleše“ nakon što je na mreži You Tube objavio snimke na kojima igra u blizini znamenitosti iz celog sveta.

Njegovi zabavni filmovi ga prikazuju na egzotičnim lokacijama u plesnom zanosu, pa i ne čudi što njegov kanal prate milioni ljudi širom sveta.

Harding je nedavno objavio kompilaciju sa njegovih letovanja u kojoj igra u raznim zemljama – od Indonezije i Libana do Ruande, pa čak i Sirije.

U ovom petominutnom klipu, on se nalazi u malom plemenu u Kigaliju (Ruanda). Do kraja snimka, on pleše kroz Egipar, Kinu, Finsku, Kolumbiju, Pakistan, Ruandu, Severnu Koreju i mnoge druge zemlje.

Prelepi snimci završavaju se u njegovoj bašti u Sijetlu gde mu društvo prave supruga i beba.

Cela ideja počela je gotovo slučajno, kada je sa prijateljem bio u Hanoju i pomalo nespretno zaplesao na ulici. On sada poziva ljude da plešu s njim i planira novi film koji će podeliti sa svojim fanovima na You Tube-u.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.