Izvor: B92

U ski centru Stara planina će od 31. marta do 2. aprila biti održana manifestacija "Zatvaranje sezone", kojom će simbolički biti obeležen kraj zimske sezone, ali ski centar neće prestati da radi, najavila su "Skijališta Srbije."

Tih dana će u organizaciji Akademije snežih sportova, Skijaškog saveza Srbije, Ski kluba "Midžor", a uz podršku Skijališta Srbije i Hotela "Stara planina", biti održana takmičenja „Closing season GS Knock out" i Alpski kup Srbije u kategorijama cicibani, deca i FIS.

Učesnici će moći da se oprobaju i u paralelnom veleslalomu, „hodanju na krpljama", testiranju novih modela skija, skijanju sa instruktorima.

Svoje prisustvo događaju potvrdili su Skijaški savez Srbije sa najboljim takmičarima, Ski klub Midžor, slovenački "Demo Team", proizvođači skija "Elan", "Fiscer", "Rošignol" i neke od svetskih skijaških legendi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.