Izvor: B92

Drugu godinu za redom, MK Mountain Resort omogućio je zimovanje za 30 najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije u hotelu Angella na Kopaoniku.

Kao nagradu za odličan uspeh i primerno vladanje najboljim đacima, pored plaćenog boravka, predstavnici MK Group i MK Mountain Resort, uruči će i novogodišnje darove.

Tokom sednodnevnog boravka na Kopaoniku od 17. do 24. decembra, školarcima osnovnih škola sa Kosova, od 5. do 8. razreda, organizovan je raznovrstan sportsko-rekreativan program.

Deci je u pre podnevnim čaosvima omogućeno besplatno skijanje uz nadzor instruktora, dok je za početnike obezbeđena i škola skijanja. U popodnevnim satima organizovane su dodatne aktivnosti kao što su kuglanje, stoni tenis, fudbal, košarka, i plivanje u bazenu Hotela Grand.

U vreme mnogobrojnih kriza koje Srbiju ne mimoilaze, ulaganje u decu je najvažnija investicija. Zadovoljstvo je kada imate mogućnost da
drugima pomognete, posebno kada su to najmlađi, a u ovom slučaju i najbolji učenici sa Kosova i Metohije.

"MK Mountain Resort trudi se da svake godine nagradi mališane koji su pokazali izuzetan školski uspeh, a nastavak saradnje između MK Mountain Resort i osnovnih škola na Kosovu i Metohiji odraz je naše iskrene želje, da pomoć pružimo tamo gde je neophodna", ističe Nikola Avram, predsednik UO kompanije MK Mountain Resort.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.