Izvor: B92

Ako ste neizlečivi ljubitelj čuvene Hello Kitty, lika iz animiranog filma, znajte da sada postoji i istoimeni hotel-grad u Hsinču, Tajvan.

Ljubitelji ove poznate mace uradili bi sve da nabave još jedan komad nameštaja ili nekog drugog predmeta sa njenim portretom. Međutim sada svi oni imaju šansu da posete jednu od najluksuznijih kuća posvećenoj Hello Kitty. Tajvan sada ima jednu od najfascinantnijih građevina posvećenoj mejnstrim pomami.

Foto: the_toe_stuller/Flickr

Hello Kitty hotel-grad u Tajvanu je pravi hotel koji svi mogu da posećuju tokom cele godine.

Ova građevina, koja se nalazi u gradu Hsinchu, predstavlja pravo arhitektonsko remek delo na kom možete proživeti svoje najluđe Hello Kitty fantazije.

Hotel se nalazi na površini od preko 6.000 metara kvadratnih i poseduje 3 glamurozne spavaće sobe – a otvoren je zbog miliona fanova koje ova maca ima.

Gosti se sprovode do hotela u glamuroznom Hello Kitty kombiju.

Foto: the_toe_stuller/Flickr

Ovo čudesno zdanje osmislili su najtelantovaniji dizajneri interijera.

Dominira, naravno, roze boja, na kojoj je sve ostalo bazirano.

Apartman se sastoji iz spavaće i dnevne sobe, a u hotelu se nalazi i spa centar kao i lična soba za večeravanje.

Prodavnica Hello Kitty, Foto: Andrew Currie/Flickr

Hello Kitty je jedini lik iz animiranog filma koji je dobio glas UNICEF-a za najboljeg prijatelja dece i ambasadora Japana za turizam.

Postoji i autobus sa likom Hello Kitty, Foto: jetalone/Flickr

Uprkos želji Sanrio kompanije da kontroliše upotrebu i promociju lika Hello Kitty, jasno je da su se stvari izmakle kontroli. Ona se danas koristi na milionima odevnih predmeta i ostalih proizvoda širom celog sveta, pa čak i na autobisima, avionima, higijenskim ulošcima i gotovo svemu što možete da zamislite.

U Tajvanu sada možete videti jednu od najfascinantnijih posveta mejnstrim pomami.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.