Izvor: novosti.rs

Namenjen mladima, a zaljubljenima - „Adam i Eva“ je specifičan hotel specijalne kategorije za one koji vole da uživaju u apsolutnom luksuzu i minimalističkom, skoro skandinavskom dizajnu. Nalazi se u Beleku, na samo 45 kilometara od centra Antalije i 35 kilometara od aerodroma.

Ukupno ima 469 soba, u kojima se nalazi oko 1.000 kreveta. „Rileks bazen dužine 104 metra najveći je hotelski bazen na svetu i pravo je mesto za hedoniste. Još se može pohvaliti i „Bič klub“ bazenom dužine 50 metara, potom privatnim „Bič klub bazenom“, kao i bazenom sa toboganima. Za parove koji imaju decu, napravljen je dečji zatvoreni i otvoreni bazen.

Hotel ima i tri balske dvorane, dve konferencijske i šest sala za sastanke. Ovaj kompleks ima sedam restorana od kojih je svakako najinteresantniji „Blind restoran“, koji je specifičan po tome što se u njemu jede u potpunom mraku. Takođe, ukupno 11 barova, od kojih deset u „ultra ol inkluziv“ konceptu, svakako će učiniti večernji provod neponovljivim.

Oni koji su već bili kažu da su sobe pravi raj za hedoniste - ergonomski krevet površine 24 metara kvadratna, parno kupatilo za dve osobe, plazma TV i đakuzi - samo su deo opreme ovih futurističkih soba. Zid u ogledalu, sofa na balkonu, i sve to u sobama koje imaju od 64 do čak 1.212 kvadrata, garant su apsolutnog uživanja.

Hotel je i svojevrsna pozornica u kojoj se svako veče organizuju žurke sa svetskim zvezdama i disk džokejima, a „zvezde i zvezdice“ svetskog džet-seta neretko i odsedaju u ovom luksuznom kompleksu.



(Antalija - najlepše od Turske)

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.