Izvor: Tanjug

Nova turistička tura za obilazak manastira u Beogradu i okolini u otvorenom autobusu biće organizovana svakog četvrtka tokom septembra.

Beograđani i gosti prestonice imaće priliku da idućeg meseca "Lastinim" autobusom obilaze Crkvu svetog Stefana u Velikom selu i Manastir svetog Stefana u Slancima.

Svake srede u septembru će, kao i do sada, biti organizovana poseta manastirima Rakovica i Vavedenje presvete bogorodice na Senjaku, kao i Crkvi svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru.

Polasci za obe ture biće organizovani u devet sati, sa Savskog trga i u 9.30 sati, sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića. Karte za Manastirsku turu mogu se kupiti u poslovnicama "Laste Travel i Turizam" u Balkanskoj 35 i na Savskom trgu 1a i na licu mesta, kod hostese u autobusu.

Mesta u autobusu za Manastirsku turu mogu se rezervisati i na telefone 011/3622 298 i 011/6641 251. Cena karte za odrasle je 400, dok deca uzrasta do 12 godina plaćaju 250 dinara.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.