Izvor: Tanjug

U francuskoj oblasti Mezido-Kano, na severozapadu zamlje, u trendu je nova hotelska ponuda, a to su sobe smeštene visoko na drveću, preneli su francuski mediji.

Za tek venčane, medeni mesec na drvetu i nije tako romantična stvar, ali zaljubljenici u prirodu u ovakavom načinu "odsedanja u hotelu" pronalaze čari, iako nema struje i tekuće vode.

Da bi se došlo do "apartmana" mora se proći kroz "hodnik" načinjen od užadi. Sobe su veoma jednostavne - spavaća soba i kupatilo u jednoj prostoriji.

"Nije glamurozno, ali je slatko", rekla je jedna turistkinja, a Mišel, koji je ovde došao "na dve noći" sa suprugom, dodaje : "Pravo povezivanje sa prirodom. Mir i tišina. Upravo ono što vam je potrebno da pobegnete od grada i iskusite pravi odmor".

Vlasnik ovog neobičnog hotelskog lanca Erve Mezerek je iznenađen koliko turista želi da, umesto u pravim hotelima, odsedne u ovim kućicama na drveću.

"Čak i kada je hladno ili pada kiša, gosti žele da ostanu u svojim sobama na drveću. Kao da je to njihovo gnezdo", rekao je on.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.