Izvor: Tanjug

Na muzičko - scenskom spektaklu Sensation hite, koji će biti održan u Beogradskoj areni 21. maja, očekuje se oko 20.000 posetilaca iz celog sveta jer su karte prodavane u čak 42 zemlje, najavio je organizator.

Na najveću i najpoznatiju DJ žurku u Beograd stići će 14 aviona sa posetiocima iz svih krajeva sveta, dok će dva kamiona sa opremom stići iz Srbije.

Organizatori su najavili da će beogradski Sensation White pod nazivom The Ocean of White biti najspektakularnija i najskuplja produkcija, koja će publici predstaviti do sada neviđene audio-vizuelne efekte, tako da će imati utisak kao da su u nekom podvodnom svetu.

„Među rekvizitima koji će se te večeri naći u Areni su i 16 meduza sa svetlosnim efektima, 22 fontane, 4.000 metara kubnih helijuma, 108 zvučnih kabina, a biće upotrebljeno i četiri kilometra kabla", naveo je predstavnik organizatora Peter Ledenga.

On je dodao da je u Areni po prvi put napravljen i dodatni prostor za igranje, kako bi posetioci mogli u potpunosti da uživaju u celom ambijentu. Predstavnici državne vlasti i grada Beograda ocenili su da takav dogadjaj može imati samo pozitivan efekat na razvoj i promovisanje Srbije i Beograda i poručili da će se potruditi da se svi koji dođu u prestonicu osećaju bezbednim.

Svi koji dođu na "žurku u belom", dobiće narukvice čija će boja odrediti deo Arene po kome mogu da se kreću, dok će se piće i hrana kupovati za žetone koji će moći da se dobiju za novac.

U Areni će nastupiti svetski poznati DJ -jevi Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie, a njihova izvođenja te večeri razlikovaće se od njihovih samostalnih nastupa, jer je odlika ove manifestacije da odabere ljude koji će od njega načiniti najbolji mogući događaj svojim izborom muzike.



"Kapije 'Beogradske arene' otvaraju se u 20 sati, svečano otvaranje žurke je u 22 sata, a provod će trajati do 6 ujutru", rekao je Ledenga.

Ekskluzivne ulaznice za VIP lozze i dekove su rasprodate, dok se regularne i VIP deluks ulaznice se još uvek nalaze u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mestima Kard servisa i u svim Telenor prodavnicama širom Srbije, po ceni od 7.000, odnosno 14.000 dinara.

Sensation White je nastao 2000. godine u Amsterdamu i od tada ga je, u 17 zemalja sveta, posetilo više od milion ljudi, a uobičajno je da se 40.000 ulaznica za ovaj spektakl proda za nekoliko minuta.

Inovativna, najsavremenija scenska audio i video tehnika, laseri, vatromet, akrobacije, živi performansi i jedinstvena dekoracija, samo su deo ovog osmočasovnog događaja.

Od svake prodate karte, 50 centi uplaćuje se "Dance4life" fondaciji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.