Izvor: B92

Iz nekog razloga u Srbiji nisu previše zastupljeni aranžmani grčkih brodskih kompanija koje po ceni prosečnog letovanja nude sedmodnevna putovanja koja uključuju obilazak najpoznatijih grčkih ostrva, ali i Tursku. Naravno, ovo nije konvencionalno letovanje, ali jeste sjajna prilika da vidite najpoznatija ostrva u jednom dahu.

Krit-Santorini-Atina-Mikonos-Kušadasi-Patmos-Rodos-Krit

Polazak iz Irakliona, sledeće stajalište Santorini, nakon čega slede Atina i Mikonos. Narednog dana očekuju vas Kušadasi i Patmos, a sledeći je rezervisan za Rodos. Šestog dana se vraćate na Krit gde možete naredna dva dana uživati u lepotama kopna i kulturi ovog tradicionalnog ostrva. Cena sedmodnevnog aranžmana (tri noćenja na kopnu, četiri na kruzeru) uz plaćene transfere i all-inclusive iznosi 599 evra!

Atina-Mikonos-Samos-Kušadasi-Milos-Siros-Česme-Kalimnos-Ios-Santorini-Atina

Prve dve noći provode se u prestonici Grčke Atini, a trećeg dana ukrcavate se na Celestyal kruzer odakle krećete u jedinstvenu avanturu do Mikonosa, Samosa, Kušadasija, Milosa, Sirosa, Česmea, Kalimnosa, Iosa i Santorinija. Putovanje traje 9 dana i all-inclusive aranžman na brodu iznosi 787 evra po osobi.

foto: thinkstock

Krit-Santorini-Atina-Mikonos-Kušadasi-Patmos-Krit

Polazak iz prelepog Irakliona odakle krećete u obilazak Santorinija, Atine, Mikonosa, Kušadasija i Patmosa. Sledi povratak na Krit koji ćete moći naredna četiri dana na miru da istražujete. Aranžman je na bazi all-inclusive usluge i u hotelu i na kruzeru i iznosi 537 evra.

Atina-Mikonos-Kušadasi-Patmos-Rodos-Iraklion-Santorini-Atina

Ukrcavanje u Atini drugog dana putovanja i pravac Mikonos, gde ćete imati ceo dan za šetnju. Sutradan vas očekuju Kušadasi i Patmos, a sreda je rezervisana za Rodos. Iraklion i Santorini se obilaze istog dana, odakle sledi povratak u Atinu i još jedan dan istraživanja grada. Cena aranžmana na bazi all-inclusive usluge je 627 evra, a ukoliko ne želite obroke u hotelu, onda će vas isto putovanje koštati 549 evra.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.