Izvor: B92

Belvi Travel vam nudi po specijalnim cenama desetodnevni "last minute" paket-aranžman.

KRF - desetodnevni specijalni (last minute) paket-aranžmani:

Vila Aleksandra / Dasija je kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređene u sopstvenom velikom vrtu sa negovanom travom. Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu u delu Dasije sa najlepšim plažama od kojih je udaljena 500m i nedaleko od plaža letovališta Ipsos. Okružena zelenilom, pruža mir i odmor iako se nalazi u urbanom delu letovališta. Grad Krf je udaljen 14km i odlično je povezan autobusima gradskog saobraćaja sa Dasijom. Vile imaju besplatan wi-fi internet. Apartmani su sa dva ležaja i sadrže veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojen kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, besplatan wi-fi internet, kupatilo sa peškirima.
Specijalna ponuda: 79€ paket-aranžman (smeštaj + bus + trajekt), polazak 4. jun

Hotel Oasis 2*, Kasiopi Jednostavan i veoma prijatan hotel. Lociran u centru, neposredno do glavnog trga, kao i do turističke luke sa šetalištem, okružen brojnim prodavnicama, marketima, restoranima, od kojih neki rade celu noć. Udaljen je od gradske plaže Kalamionas 150 m i od najlepše plaže Bataria 250m. Hotel od sadržaja ima recepciju, restoran, sef boksove, wi-fi internet, veliku hotelsku terasu sa baštenskim delom u senci mediteranskog rastinja i okrenutu prema glavnoj pešačkoj ulici. U hotelu postoji animatorska služba koja organizuje večernji program za decu i odrasle na terasi hotela. Gosti mogu koristiti obližnji veliki bazen “Smile” sa delom za decu i barom. Hotel ima parking. Sobe su komforne, lepo uređene i prijatnih boja sa dva ili tri kreveta i sadrže, TV, frižider, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je doručak - kontinentalni (klasičan način posluživanja).
Specijalna ponuda: 109€ paket-aranžman (smeštaj + bus + trajekt), polazak 4. jun
Specijalna ponuda: 169€ paket-aranžman (smeštaj + avion), polazak 4. jun

KEFALONIJA - desetodnevni specijalni (last minute) paket-aranžmani:

Vila Katerina A kat / Lassi je smeštena na blagoj uzvisini Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice (100 m) i 350 m od plaže Gradakia, jedne od lepih i održavanih plaža u Lasiju. Udaljena je 7 km od aerodroma i samo 1,5 km od glavnog ostrvskog grada Argostolija, sa kojim je povezana odličnom dnevnom autobuskom vezom. Vila je izgrađena u stilu tradicionalne ostrvske arhitekture, lepo uređena i održavana, sa sopstvenim velikim otvorenim prostorom - cvetnim vrtom sa negovanom travom, dečjm igralištem i prostorom za istinski dnevni odmor, mir i uživanje, uz miris borovine i pogledom na more. Vila ima parking i wi-fi internet. Vila poseduje dva tipa apartmana. Apartman sa dva ili tri ležaja, nalaze se u prizemlju i na spratu. Svaki apartman se sastoji od sobe sa širokim (francuskim) ležajem, kuhinjskog dela (veliki frižider, šporet sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), kuhinjski sto za 4 osobe, wi-fi internet, klima, sef, fen, kupatilo sa peškirima. Terasa je sa garniturom za sedenje.
Specijalna ponuda: 199€ paket aranžman (smeštaj + avion), polazak 10. jun, treća osoba plaća samo avion.

LEFKADA - desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Vila Metropol A kat Nidri je smeštena u mirnom okruženju, 100m od centra Nidrija, 150m od mora i 450m od lepe šljunkovite gradske plaže, opremljene ležaljkama i suncobranima. Apartmanska vila ima wi-fi internet, nema parking. Vila poseduje tri tipa smeštaja. Studio sa dva ili tri ležaja i apartman sa četiri ležaja. Sadrže sobu sa odgovarjaćim brojem ležajevima i kuhinjski deo (frižider, šporet sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima i terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Specijalna ponuda:
99€ paket aranžman - dvokrevetni studio (smeštaj + bus), polazak 8. jun
89€ paket aranžman - trokrevetni studio (smeštaj + bus), polazak 8. jun
79€ paket aranžman - četvorokrevetni apartman (smeštaj + bus), polazak 8. jun

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.