Izvor: PR ÈLANAK

Ukoliko još niste odlučili gde ćete letovati, ovih nekoliko ponuda agencije Belvi moglo bi da bude baš ono što vam je potrebno.

KRIT - desetodnevni specijalni (last minute) paket-aranžmani:

Hotel Hersonissos Central 3*

Mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, nadomak starog grada, pored luke. Udaljen 200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Hotel sadrži restoran, bazen sa restoranom, internet, lobi sa TV salonom. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini-bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).
Specijalna ponuda: 469€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 15. jun

Hotel Brascos 3* smešten u samom centru Retimna, u blizini starog grada, oko 800m od najveće peskovite plaže Retimna. Hotel sadrži bazen sa ležaljkama i suncobranima, restoran, kafeteriju, internet, lobi bar sa TV salonom, ruf garden (kafeterija na krovu hotela), sef boksove. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, wi-fi internet, telefon, frižider, fen, kupatilo i balkon. Usluga u hotelu je doručak - buffet servis (samoposluživanje).
Specijalna ponuda: 419€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 15. jun

Hotel Lefkoniko Beach 3* nalazi se u gradu Retimnu, na 800 m od centra grada i samo 50 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama. Hotel sadrži dva otvorena bazena sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, recepcija sa lobi barom i TV salonom, snack bar, koktel bar, restoran, internet. Hotel poseduje 104 sobe i apartmana, opremljene sa centralnom klimom, telefonom, radijom, sefom, mini-frižiderom, kuhinjom u apartmanima, TV-om, fenom, kupatilom, balkonom ili terasom.Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).
Specijalna ponuda: 569€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 25. jun

Hotel Santa Marina 3* je udaljen 100m od centra gradića Agios Nikolaos. Hotel se sastoji iz dve zgrade, udaljenje oko 40 m jedna preko puta druge. Okružen je prodavnicama, tavernama, kafeterijama... i udaljen 500m od čuvenog jezera. Hotel je udaljen 50m od gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. Raspolaže recepcijom sa lobbijem i TV salonom, restoranom, spoljašnjim bazenom, beslatanom wi-fi mrežom na recepciji, sef na recepciji. Sobe su klimatizovane i sadrže SAT TV, frižider, fen, kupatilo, balkon ili terasu.
Usluga u hotelu je polupansion - buffet doručak (samoposluživanje) i večera - više jela po izboru.
Specijalna ponuda: 559€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 15. jun

RODOS - desetodnevni specijalni (last minute) paket-aranžmani:

Hotel Carina 2*, nalazi se u samom centru grada, oko 150m od obe plaže u gradskoj zoni Rodosa, u pešačkoj zoni trgovačkog i turističkog dela grada, okružen brojnim tavernama, kafeterijama, noćnim klubovima i prodavnicama sa robom iz celog sveta. Hotel sadrži restoran, lobby bar sa TV salonom, sef boksove. Sobe su skromne, ukusno opremljene, klimatizovane i sadrže frižider, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je doručak - kontinentalni.
Specijalna ponuda: 379€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 16. jun

Hotel Atlantis City 3*, hotel se nalazi u srcu starog grada u blizini luke Mandraki, 250m od plaže. Hotel sadrži recepciju, klimatizovan hotelski lobi sa TV salonom, restoran, wi-fi internet, roof garden (terasa na krovu hotela). Sobe su dvokrevetne od 20kvm sa dva standardna ležaja ili jednim širokim (francuskim) ležajem, sobe poseduju klima uređaj, flat TV sa satelitskim programom, kafe aparat, telefon, sef , mini frižider, wi-fi internet, fen, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je doručak - buffet servis (samoposluživanje).
Specijalna ponuda: 549€ paket-aranžmana (avion + hotel), polazak 16. jun

Hotel Africa 2*, nalazi se preko puta Psaropoula plaže (oko 100m, ulica između), oko 1km od starog grada, 50m od hotela nalazi se autobuska stanica. Hotel sadrži recepciju, lobby, snack bar, restoran, wi-fi internet. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini-frižider, kupatilo, sef, balkon, wi-fi internet. Usluga u hotelu je doručak - buffet servis - kontinentalnog tipa (samoposluživanje).
Specijalna ponuda: 369€ paket aranžmana (avion + hotel), polazak 16. jun

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.