Izvor: B92

Zemlja poklanja besplatna putovanja u Finsku na četvorodnevni kurs iz finske filozofije i životnog balansa.

Prvi "Majstorski kurs sreće" u Finskoj biće održan od 12. do 15. juna u luksuznom odmaralištu pored jezera u južnoj Finskoj.

Prema Visit Finlandu, "stručni treneri" će pokriti četiri teme u četiri dana:
- priroda i način života
- zdravlje i ravnoteža
- dizajn i "svakodnevni život"
- hranu i blagostanje

Međutim, ovom kursu može prisustvovati samo deset ljudi. Za one koji budu izabrani biće pokriveni troškovi časa, plus putni troškovi.

Prijave za učešće na masterklasu su otvorene od sada do 2. aprila. Zainteresovani putnici treba da popune formular i popune izazov na društvenim mrežama koji pokazuju zašto "možda potajno možete da budete Finac".

Oni koji nisu izabrani da prisustvuju lično „ne moraju da brinu“, prema turizmu ove zemlje Visit Finland, dodajući da će majstorski kurs biti dostupan onlajn kasnije ovog leta.

Proglašene najsigurnije zemlje na svetu: Čak 11 je u Evropi

Himenez je rekla da je često pitaju zašto su Finci tako srećni. Za nju, to "proizlazi iz bliskog odnosa sa prirodom i našeg prizemnog načina života".

Finski izvršni direktor kompanije za povratne informacije kupaca HappiOrNot Mik Makitalo se složio.

"Negujemo ravnotežu između posla i privatnog života, verujemo u naše društvo i posvećujemo vreme da iskoristimo prednosti naše blizine prirodi", rekao je on.

Podsetimo, prema World Happiness Report najsrećnija zemlja na svetu, već petu godinu za redom, je Finska, u kojoj je i poštenje na zavidnom nivou.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.