Izvor: B92

Oko stotinu naših lekara zarobljeno je na aerodromu u Frankfurtu , nakon što im je otkazan let za Beograd. Jedan od njih je i Dr Radomir Aničić, Specijalista ginekologije i akušerstva. Za sada se još uvek ne zna kada će lekari dobiti let za Beograd.

Putnici iz Srbije zaglavljeni su od sinoć na aerodromima u Rimu i Frankfurtu. Grupa lekara koja se vraćala sa kongresa u Lisabonu ;i presedala u Frankfurtu, u kojoj je oko 60 ginekologa i preko 20 ortopeda, nije uspela da se vrati u Beograd.

Za TV Prva je govorio Dr Radomir Aničić, Specijalista ginekologije i akušerstva i objasnio kakva je sada situacija.

Novinar B92.net zaglavljen u Frankfurtu: "Niste mi krivi,'Lufthansa' je kriva, ali letova nema"

"Let je prvo kasnio dva sata, a onda smo dobili informaciju da štajkuju kontrolori i da postoje neki određeni letovi koje možda možemo da očekujemo. Nije bilo dozvoljeno da nas prebace autobusaom, iako smo pitali", rekao je on.

Dr Aničić je zaključio da je očigledno da se odvija štrajk.

"Mi od jutros od 6 pokušavamo da dobijemo informacije, jeste da je manjak zaposlenih i da ne funkcioniše aerodrom, rade im po tri čoveka na šalterima, situacija je poprilično nezahvalna", rekao je Aničić.

Na pitanje da li imaju biko kakvu informaciju o tome kada će dobiti let do Beograda, Aničić je vrlo jasno naglasio da se još uvek ništa ne zna.

"Nemamo nikakvu potvrdu, ja nemam informaciju da je neko dobio potvrdu, na žalost , oni ne rešavaju problem", naveo je on.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.