Izvor: B92

Potraga za mestom na plaži često zahteva surovu taktiku, bar ako je suditi po iskustvima srpskih turista. Najčešće ostavljamo peškire i suncobrane po čitav dan na straži, ali neki su našli još bizarniji način da se izbore za svoje mesto pod suncem.

Branko iz Srbije je deo Fejsbuk grupe "Grčka info" i opisao je šta je na plaži zatekao, a da ga je ostavilo u čudu, kao i sve one koji su njegovo iskustvo pročitali.

"Došli mi rano ujutro, familija cela, mislim da je to bio Toroni. Našli senku ispod jedinog drveta, parkirao auto i postavio sve kako treba. Deca srećna, more odma do nas.

Vidim ja konzervu gotovog jela neotvorena stoji na jednoj steni i čeka sunce da se zagreje. Uf, pomislih, neko od juče ostavio pa i danas računa na to mesto!?

Evo njih, došli su, namrgođeni što njihovo jučerašnje mesto nije slobodno. Ja sam ponudio da premestim kola da bi i oni imali prostora a od njih-ni reči...

Atmosfera napeta, čekam da pukne... Izdržasmo nekako, oni do nas na 2 metara-nikakav kontakt sa nama! Ja od samog početka pružio ruku a oni-leđa uvredlivo, ali eto dan je mogao i bolje da prođe.", piše Branko u Fejsbuk grupi Grčka info.

Komentari na njegovu objavu se samo nižu, a ljudi su uglavnom u čudu zbog načina na koji se drugi turisti dovijaju da sačuvaju mesto na plaži.

"Da li je moguće? Narod je postao potpuno blesav", "Ništa me više ne čudi, mogli su i kazan za pasulj ostaviti", "Toliko mi je žao mozgova koji su smislili da je gotovo jelo dovoljno dobro sidro za peškir, umro sam od smeha", pišu ljudi.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.