Izvor: RTS

Neobična električna podmornica dugačka je 35 metara, a u svom sastavu ima teretanu, restoran i mogućnost da se gleda morski svet zahvaljujući jakim svetlima koja obasjavaju vodene dubine.Mogućnosti za ovakve izlete za sada imaju milijarderi i vip posetioci.

Podvodna zabavna platforma je podmornica duga 35 metara, izgleda kao neverovatna superjahta, samo što se nalazi pod vodom. Može da primi 120 putnika, a kroz 14 prozora iz podmornice se vidi bogat morski svet. Podmornica ima jaka spoljašnja svetla za noćno ronjenje, a unutrašnjost podmornice je veoma dobro isplanirana od podvodnog restorana sa 64 mesta do teretane i kazina. Namenjena je popularnim, poznatim, bogatim ljudima, intimnim venčanjima koji bi da svoje sastanke i konferencije održavaju u miru daleko od znatiželjnih fotografa. Superjahta je morsko čudovište koje može da radi 24 sata samo na bateriju.Podmornica se puni u luci ili na plutajućim dokovima. "Podvodna jahta će uzdrmati podmorničku i ugostiteljsku industriju i preuzeti vođstvo u podvodnim događajima.To će biti sjajno iskustvo za poslovni svet", istakao je osnivač i izvršni direktor Bert Houtman.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.