Izvor: B92

Nije tajna da je Venecija skup grad za istraživanje, a već smo pisali da gradske vlasti planiraju da uvedu i takse za turiste, kako bi smanjile gužvu.

Jedna zvezda Tiktoka je nedavno otkrila prilično kreativan način da preskočite klasičnu turu gondolom u Veneciji za koju biste inače morali da izdvojite 70 do 90 evra i da uživate u besplatnom obilasku italijanskog grada.

Britanska vlogerka Kejti snimila video-materijal u kojem se vidi da se vozi venecijanskim kanalima. Međutim, ubrzo postaje očigledno da njeni domaćini nisu tipični turistički vodiči.

Kako je Kejti otkrila, nagovorila je đubretare da je provozaju čamcem po kanalima Venecije.

Na snimku se vidi kako Kejti sedi prekrštenih nogu na zadnjem delu motornog čamca, a u čamcu se mogu videti i uredno složene crne plastične kese sa đubretom.

"Ovako možete da putujete Venecijom s malim budžetom", napisala je.

Video-snimak ima 1,5 miliona pregleda, a ispod snimka postoji više od 201.000 komentara.

"Iskreno, ovo je bolje iskustvo i mnogo bolja priča nego priča običnog turiste", napisao je jedan impresionirani pratilac.

"Legendarni trenutak", "Genijalna ideja"; "Uputstva su nejasna – sada sam sedeo na vrhu svog kamiona za smeće koji ide na A13“, našalio se pratilac Lijam Tompson.

@backpackingbabble And this is how you travel Venice on a budget 🇮🇹 #romantisizeyourlife #venice #boat #gondela #lol #viral #fyp ♬ original sound - liamfawell

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.