Foto:RINA/Privatna arhiva
Foto:RINA/Privatna arhiva

Najveća turistička atrakcija na Zlatiboru neće raditi, do daljeg

Podeli

Iako se na Zlatiboru početkom decembra zabeleo sneg i bajkoviti prizori već su namamili prve goste, posetioci moraju da znaju da do daljeg neće raditi najveća turistička atrakcija na Zlatiboru i da vožnja Gold gondolom neće biti dostupna u narednom periodu.

"Zbog redovnog godišnjeg tehničkog pregleda i servisa, kao i planiranog skraćenja užeta gondola na Zlatiboru neće raditi od 8. decembra do daljeg", saopšteno je iz JP Gold gondola.

Inače, Gold gondola je za prvih 11 meseci od otvaranja oborila sve rekorde posećenosti. Do sada je prevezla nekoliko stotina hiljada putnika.

"Gold gondola je ponos opštine Čajetina. Kapitalna investicija u koju je opština uložila velika sredstva, nesebičan trud i ogroman napor kako bi naši gosti mogli da uživaju u nesvakidašnjem doživljaju i neponovljivom iskustvu. Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za nas je Gold gondola mnogo više od turističke atrakcije. Ona je prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora“, rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3168 idi na stranu