"Ne dolazite u suknjama": Upozorenje turistima koji žele da posete novu atrakciju Njujorka FOTO

Podeli

Oblakoder "One Vanderbilt" je u celosti prekriven staklom, a s ove atrakcije se pruža možda i najbolji pogled na Njujork. Nadležni upozoravaju turiste da ne dolaze u suknjama, a ukoliko bude potrebe, mogu i šortseve da im pozajme.

Oblakoder "One Vanderbilt" prekriven u potpunosti staklom otvoren je 21. oktobra, a nadležni upozoravaju ljude da zbog "transparentnih podnih materijala", suknje nisu najbolji autfit ukoliko se odluče da dođu i posete ovu lokaciju.

„Zbog prirode prostora i prisustva reflektujućih i providnih materijala za podove, preporučujemo da nosite pantalone, šortseve ili hulahopke kako biste uživali u potpunom iskustvu SUMMIT-a“, piše na njihovoj veb-stranici.

„Za goste kojima je neprijatno da hodaju po reflektivnim površinama, nudimo nereflektivnu stazu“, kažu i dodaju da ljudima nude čak i besplatne šortseve prilikom posete, piše USA today.

Ova atrakcija sadrži i najveći spoljni lift u svetu koji putnike vodi do najviše tačke u Midtaunu na Menhetnu.

Mark Holider, predsednik i izvršni direktor SL Greena, kompanije koja je investirala u ovoj oblakoder, kaže da ovu zadivljujuću i magičnu atrakciju treba da posetite da biste je razumeli.

"Ovo je posebno, uzbudljivo mesto koje će Njujorčani i putnici širom sveta želeti da posete iznova i iznova", rekao je on.

"Napravili smo delo koje pruža inovativnu priču o najboljem pogledu u Njujorku", kažu iz Kenzo Digital, kompanije koja je kreirala Summit One Vanderbilt i dodaju da će ova izložba probuditi čula posetilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2953 idi na stranu