Izvor: B92

Prevoznik "Gea Tours" koji je odvezao putnike iz Srbije u Grčku na svom sajtu dao je obaveštenje da prevoz za Grčku obustavlja do daljnjeg.

Dakle, svi putnici koji su došli sa ovim prevoznikom u Grčku ostavljeni su da se sami snalaze za prevoz u Srbiju, bez ikakve prethodne najave i obaveštenja.

Informaciju da obustavlja dalji prevoz do Grčke, prevoznik "Gea Tours" je objavio na društvenim mrežama.

Bankrotirale dve turističke agencije u Srbiji: "Saznali smo preko društvenih mreža"

"Usled toga što grčke pogranične službe onemogućаvaju nesmetan kombi prevoz, nismo u mogućnosti da nastavimo sa prevozom na ovoj destinaciji do daljnjeg. Ukoliko dođe do promena, blagovremeno ćemo vas obavestiti na FB i IG nalogu i na našem sajtu. Ekipa Gea Tours-a", piše na njihovom zvaničnom sajtu.

Kao razlog obustavljanja prevoza, u komentarima ispod objave navode da ih "reketiraju" u Grčkoj i stavljaju im do znanja da nisu poželjni.

"Nije samo do ogromnih i bezrazložnih kazni, mučenja putnika i vozača, već i tehničkih nemogućnosti da vozimo za Grčku. Jednostavno nas reketiraju i stavljaju do znanja da smo nepoželjni. Nas nema ko da zaštiti na graničnim prelazima ma koliko putnika vozili. STRAŠNO NAM JE KRIVO ŠTO SE TO DOGAĐA SA ZEMLJOM KOJA NAM JE KAO PRIJATELJSKA. MUČE NAS ŠTO SMO SRBI. NEMA TO VEZE SA PROPISIMA VEĆ DA PUTNIKE VOZE NJIHOVI REDOVNI PREVOZNICI", saopšteno je iz ove firme.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.