Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Telefoni neprestano zvone: Poseta Srbiji uz vakcinu, i - paket aranžman

Podeli

Turistička agencija iz Bolonje "Salvadori" nudi paket aranžman za sve Italijane koji žele da se u Srbiji vakcinišu protiv kovida 19, piše list "Korijere dela Sera".

Pročitajte još:

"Planuo" vakcinacijski turizam: Kad ste već na odmoru...

Vakcinacijski turizam u Srbiji: Kako smo privukli strance vakcinama?

Vlasnik agencije Umberto Salvadori je sam testirao sistem, izabrao vakcinu, a nakon što je primio lek u Beogradu, njegova agencija ponudila je aranžman od četiri dana. Jedini uslov za putovanje je da osoba ima potvrdu da je registrovana za vakcinaciju.

Agencija je obezbedila lokalne vodiče i prevodioce, smeštaj u hotelima, a ko želi i turističku turu u Beogradu. Cena četvorodnevnog aranžmana za dve osobe je 500 evra, a u to je uključen prevoz avionom ili automobilom kao i kovid-test pre ulaska u Srbiju.

Takođe, planiraju i vakcina-putovanja u manja mesta u Srbiji gde je, tvrdi vlasnik agencije, manja gružva ispred vakcionih centara.

Vlasnik agencije kaže da je interesovanje orgromno, da njihovi telefoni neprestano zvone, da su zainteresovane i kompanije, male i srednje veličine, koje žele da organizuju imunizaciju za uposlene, kao deo zaštite na radu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2189 idi na stranu