Foto: Depositphotos /  dorian_balate.yahoo.com
Foto: Depositphotos / dorian_balate.yahoo.com

ANKETA: Da li planirate da letujete u Grčkoj ove godine?

Podeli

Za ulazak u Grčku neće biti važno koju ste vakcinu primil, a moguće je da ćemo u zemlju Helena moći već od kraja aprila, stoga Vas pitamo da li planirate letovanje u Grčkoj ove godine?

Građani Srbije će ove godine moći na letovanje u Grčkoj uz potvrdu da su vakcinisani bilo kojom vakcinom, uz negativan PCR test ili brzi test, a grčke granice će za naše turiste biti otvorene najverovatnije već sredinom aprila, iako sezona zvanično počinje 14. maja, rekli su danas u Beogradu ministri truzma Srbije i Grčke, Tatjana Matić i Haris Teoharis.

Grčki ministar je na konferenciji za medije rekao da će njegova zemlja prihvatiti sve vakcine, uključujući i kinesku i rusku, iako one još nisu prihvaćene na nivou EU.

Kada je reč o deci, Teoharis je kazao da za decu do 10 godina nije potrebna vakcina, niti PCR test, a za stariju od 10 godina potreban je negativan test.
S obzirom na to da su ovu vest mnogi ljubitelji Grčke jedva dočekali, mi Vas pitamo da li ćete "pojuriti" ka granicama čim se otvore, ili ipak planirate da letujete negde drugde?

Pišite nam odgovore u komentarima!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 1904 idi na stranu