Foto: Shutterstock/JHVEPhoto
Foto: Shutterstock/JHVEPhoto

Zaledili se Nijagarini vodopadi FOTO/VIDEO

Podeli

Delovi Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, zaledili su se u toku jučerašnjeg dana nakon što su se prošle nedelje temperature spustile na -18C na reci Nijagari, a hladni talas je još prisutan u američkoj državi Njujork i drugim delovima Severne Amerike, piše Independent.

Britanski list navodi da su turisti koji su se juče zatekli na Nijagarinim vodopadima mogli da vide i fotografišu velike komade leda kako plutaju u vodi, dok su oblaci pare i duga bili prisutni tokom celog dana.

Independent piše da iako se na nekim fotografijama čini da su slapovi vode u potpunosti smrznuti, voda nikada ne prestaje da teče uprkos ovakvim uslovima, prisustvo velikih površina leda na vodopadu zabeleženo je i tokom 2014. i 2015. godine kada su polarni cikloni pogodili to područje.

Foto: EPA/ RICK WARNE
Foto: EPA/ RICK WARNE

Zajedno s mnogim drugim saveznim državama širom SAD tokom poslednje dve nedelje, i Njujork je pogođen jakim hladnim talasom, a više snežnih padavina se očekuje na Nijagari i tokom sledećih nekoliko dana, navodi britanski list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 1928 idi na stranu