Izvor: RINA

Dva meseca nakon boravka na Zlatiboru, indijski vloger i putopisac Varun Vadiš objavio je na svom kanalu na Jutjubu video-snimak u kome svojim pratiocima predstavlja turističke potencijale i atrakcije najposećenije srpske planine.

"Mislim da je mnogo lepše uživo nego na snimku. Umirem od želje da posetim Zlatibor", "Tako neverovatni pejzaži u videu, hvala ti na ovako divnoj reportaži", "Varun, ovi živopisni predeli su sjajni, a ljudi oko tebe tako dragi i prijatni"... samo su neki od brojnih kometara koji se mogu videti ispod reportaže sa Zlatibora u kojoj Indijac Varun svojim sunarodnicima dočarava svu lepotu "zlatne" planine.

Video-snimak je za manje od 24 sata dostigao preko 200.000 pregleda i više od sedam stotina komentara, a broj pregleda povećava se iz sata u sat.

"Ubrzo nakon objavljivanja video-snimka na popularnom Jutjub kanalu Mountain Trekker, na adresu Turističke organizacije Zlatibor počeli su da stižu imejlovi od agencija i pojedinaca iz Indije zainteresovanih za turističku ponudu Zlatibora. Sudeći po upitima koji stižu, komentarima na Jutjubu i ostalim društvenim mrežama, Zlatibor je veoma privlačna destinacija za turiste iz Indije. Najviše su zaintrigirani lepotom zlatiborskih pejzaža, ljubaznošću lokalnog stanovništva i raznolikim sadržajima", rekli su u TO Zlatibor.

Poznati vloger, nakon zlatiborskog kajmaka, upoznao i lepote Tare: "Ne mogu da verujem"

Poseban podsticaj za potencijalne goste iz Indije jeste činjenica da im za Srbiju nije potrebna viza, što u velikoj meri olakšava organizaciju putovanja kako individualnim putnicima, tako i velikim tur-operatorima.

Varun Vadš je turistički vloger iz Indije čiji kanal "Mountain Trekker" na Jutjubu ima preko milion i trista hiljada pratilaca.

Na Zlatiboru je proveo nekoliko dana krajem septembra, a sa vodičima Turističke organizacije obišao je najlepše lokalitete planine: Stopića pećinu, Sirogojno, Gostiljski vodopad, Tornik, Ribnicu.

Uživao je u vožnji zip-lajnom u Ljubišu, degustirao tradicionalne specijalitete na zlatiborskoj pijaci i upoznao lokalno stanovništvo, čijim gostoprimstvom je posebno oduševljen.

Kako izgleda video-materijal indijskog vlogera možete pogledati na video-zapisu ispod:

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.