Izvor: B92

Pozovite još tri prijateljice, uskočite u ružičasti džip i krenite prema Malibuu, jer je Barbi kućica sada dostupna za iznajmljivanje.

U ovoj vili koja je urađena po uzoru na Barbi kućicu možete da boravite za samo 60 dolara po noći, piše u CNN-ovoj reportaži o ovom nestvarnom luksuznom objektu. Panoramski pogled na okean i glamurozni enterijer oživljavaju ovu igru ​​iz vašeg detinjstva. Prava kuća ima čak i kultni ružičasti tobogan s balkona do bazena. Svim fanovima Barbi lutke boravak u ovoj kući biće ostvarenje svih snova. Kuću možete iznajmiti od 23. oktobra u 11 sati ujutru, a u kući možete boraviti samo dva dana od 27. do 29. oktobra. Kuća je apsolutno fantastična, ima dve spavaće sobe, kuhinju i mini-terasu za meditaciju. Svoj kutak u Barbi kući naći će i sve žene koje su umetničkog duha, jer ima sobu u kojoj možete da slikate. Takođe, u kući ćete imati i veliki ormar i kućni bioskop. Ono što je specifično jeste da je u vili zabranjeno pušenje, zabave i kućni ljubimci.

Prvak mačevanja svetske klase Ibtihaj Muhamad ponudiće praktično predavanje o mačevanju jedan na jedan. S pilotkinjom Džil Mejers moći ćete da obiđete Memorijalni svemirski centar "Kolumbija", prenosi Klix.ba. Poznata kuvarica Đina Kark Helm kuvaće vam hranu od svežih organskih namirnica, ali će vam održati i praktičnu lekciju kuvanja. Budući da je Barbi glamurozna devojka, slavna Džen Atkin pobrinuće se za šminkanje. Inače Džen Atkin sarađuje s Kim, Kloi i Kortni Kardašijan. Sve to je u čast 60. godišnjice brenda Barbi. Ne zaboravite samo da kažete svom Kenu da imate planove za putovanje sa prijateljicama.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.