Foto: emilymwilson@comcast.net/depositphotos
Foto: emilymwilson@comcast.net/depositphotos

Tokom jedne noći oni će uživati poput porodice Kroli iz kultne serije FOTO

Podeli

Da li ste ikada poželeli da provedete noć u prelepom i luksuznom dvorcu u kojem živi porodica Kroli iz serije "Downton Abbey" i da jedete najfiniju hranu, koju čekate da vam drugi donesu?

Oni zagriženi fanovi ove kultne serije uskoro će moći da dožive ovo iskustvo iz prve ruke i to na mestu snimanja svoje omiljene serije.

Da, za jednu noć samo će dve vrlo srećne osobe imati priliku da ostanu u dvorcu Hajkler Nevburiju.

Gosti će se pridružiti sadašnjim stanovnicima dvorca, lordu i ledi Karnarvon, 26. novembra 2019. godine, za koktel i tradicionalnu večeru.

Nakon što se lepo najedu i okrepe koktelima, zabava će se preseliti u biblioteku na kafu, pre nego što će se povući u jednu od mnogih spavaćih soba dvorca radi dobrog sna, piše "Miror".

A ako to nije bilo dovoljno, gosti će takođe biti počašćeni raskošnim doručkom sledećeg jutra i privatnim obilaskom imanja na kojem se nalazi dvorac i 300 soba u kultnoj zgradi.

Lord i Ledi Karnarvon takođe planiraju da svojim gostima daju poseban poklon kako bi mogli "malo da uživaju u dvorcu".

Jedna noć u ovom dvorcu košta 150 funti, a može da se rezerviše preko Airbnb-a. Rezervacija će biti moguća tek od 1. oktobra.

Ovaj dvorac je u vlasništvu porodice Karnarvon od 1679. godine i ima neverovatno bogatu istoriju.

Ove greške turisti najčešće prave na putovanjima

Što je popularniji grad u kojem živite, manje su šanse da ćete biti oduševljeni ponašanjem turista. Pravila se razlikuju od države do države, pa zato ne treba biti previše strog zbog nečijih loših navika, jer možda i mi radimo nešto pogrešno, a da toga nismo ni svesni.

strana 1 od 33 idi na stranu