Izvor: B92

Da li ste ikada poželeli da provedete noć u prelepom i luksuznom dvorcu u kojem živi porodica Kroli iz serije "Downton Abbey" i da jedete najfiniju hranu, koju čekate da vam drugi donesu?

Oni zagriženi fanovi ove kultne serije uskoro će moći da dožive ovo iskustvo iz prve ruke i to na mestu snimanja svoje omiljene serije.

Da, za jednu noć samo će dve vrlo srećne osobe imati priliku da ostanu u dvorcu Hajkler Nevburiju.

Gosti će se pridružiti sadašnjim stanovnicima dvorca, lordu i ledi Karnarvon, 26. novembra 2019. godine, za koktel i tradicionalnu večeru.

Nakon što se lepo najedu i okrepe koktelima, zabava će se preseliti u biblioteku na kafu, pre nego što će se povući u jednu od mnogih spavaćih soba dvorca radi dobrog sna, piše "Miror".

A ako to nije bilo dovoljno, gosti će takođe biti počašćeni raskošnim doručkom sledećeg jutra i privatnim obilaskom imanja na kojem se nalazi dvorac i 300 soba u kultnoj zgradi.

Lord i Ledi Karnarvon takođe planiraju da svojim gostima daju poseban poklon kako bi mogli "malo da uživaju u dvorcu".

Jedna noć u ovom dvorcu košta 150 funti, a može da se rezerviše preko Airbnb-a. Rezervacija će biti moguća tek od 1. oktobra.

Ovaj dvorac je u vlasništvu porodice Karnarvon od 1679. godine i ima neverovatno bogatu istoriju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.