Izvor: B92

S obzirom na to da je Dubai veoma popularna destinacija poslednjih godina, većina putnika zna šta ih tamo očekuje- peščane plaže, luksuzni hoteli i impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva…

A mi vam dajemo 3 razloga da za svoje putovanje u Dubai odaberete agenciju Filip Travel!

Foto: shutterstock/DmitryBirin

#1

Svakodnevni polasci i neograničenost u broju noćenja.

Ukoliko se odlučite za Filip Travel, aranžman za Dubai može da traje onoliko dana koliko vi želite i niste ograničeni datumima. Svakako prednost za sve one koji nemaju mogućnost prilagođavanja slobodnih dana unapred definisanim polascima.

Sa Filipom, odmor u Dubaiju počinje kad vama odgovara.

Foto: shutterstock/Elnur

#2

Predstavnik na srpskom jeziku.

Radi brže i lakše komunikacije sa predstavnicima ali i sa ostalim pružaocima usluga na destinaciji, Filip Travel je za svoje putnike obezbedio predstavnika na našem jeziku.

Ovo je najveći benefit za putnike koji slabo ili uopšte ne govore engleski ili arapski jezik, a žele da posete Dubai bez razmišljanja o tome kako će se sporazumeti u hotelu prilikom čekiranja ili pak kada budu želeli da uplate neki izlet.

#3

Razgledanje grada u ceni aranžmana i odličan izbor fakultativnih izleta.

Poludnevno panoramsko razgledanje grada, biće sasvim dovoljno da se orijentišete i smislite kojim redom želite dalje da organizujete svoj obilazak. A kako je do pojedinih atrakcija u okolini Dubaia ipak potrebno ići organizovano, u Filip Travelu možete uplatiti i brojne interesantne izlete kao što su džip safari u pustinji sa uključenom večerom ili krstarenje kroz Dubai Marinu.

Foto: shutterstock/Stanislav71

U Dubaiju ćete još imati priliku da jašete kamile, vozite motor na četiri točka kroz pustinju ili pak da skijate na pravom snegu u tematskom parku koji je smešten na vrhu velikog šoping mola “Mall of the Emirates”.

Nezaobilazna i svima podjednako fascinantna je i najveća muzička fontana na svetu, koja se nalazi u srcu grada, nedaleko od Burdž Kalife, a poseban doživljaj je ako ovu atrakciju posmatrate noću.

Dubaiju ne nedostaju ni plaže, pa u prelepom pesku i tirkiznom moru možete uživati čak i tokom zimskih meseci.

Na sajtu www.filiptravel.rs pogledajte ponudu hotela sa 4* i 5* u Dubaiju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.