Izvor: B92

Letnja sezona saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Romantika" počinje u subotu 15. juna, saopštila je kompanija Srbija voz. "Romantika" će prevoziti putnike na relaciji Topčider–Jagodina–Topčider.

Polazak "Romantike" iz stanice Topčider predeviđen je u 8 časova, a povratak iz Jagodine u 18 sati i 35 minuta, dok je dolazak u stanicu Topčider planiran u 21 sat. Tokom letnje turističke sezone, svi zainteresovani biće u prilici da uživaju u romantičnom putovanju u autentičnim vagonima iz tridesetih godina prošlog veka, navodi se na sajtu Železnica Srbije.

Cena povratne karte za III razred je 536 dinara, a za II razred 644 dinara. Za decu od 6 do 14 godina i penzionere, uz ček od penzije, cena povratne karte iznosi 386 dinara. Uz sačuvanu kupljenu kartu, putnici će moći da ostvare popuste na otvorenim bazenima, u Zoološkom vrtu, Muzeju voštanih figura i na drugim zabavno-rekreativnim mestima.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.