Izvor: B92

Beogradski hotel Metropol bio je domaćin večeri grčko-srpskog prijateljstva na kojoj su promovisane turističke vrednosti i sve druge lepote ostrva Kos, trećeg po velični u Dodekadskom arhipelagu i četvrtog u Grčkoj po broju turista koji su ga posetili prošle sezone.

Magiju ostrva koga još nazivaju i „vrtom Egejskog mora“ brojnim gostima biranim rečima predstavio je i gospodin Elias Sifakis, zamenik gradonačelnika grada Kos.

foto: promo

Dobrodošlicu srpskim turistima na ovo kopno okruženo morem, a prepoznatljivo po dobroj zabavi takođe su poželi još i gospodin Lambis Kounalakis, ministar za ekonomsko-trgovinske odnose u Ambasadi Grčke u Beogradu, odnosno gospođa Sofija Lazaridu, predsednik Grčke Nacionalne turističke asocijacije, a samo dve turističke agencije će ovog leta podići čartner do vazdušne luke ovog ostrva u plavetnilu Egeja i predstaviti svoje ponude.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.