Avion prinudno sleteo, putnik pretio osoblju olovkom

Avion kompanije "Er Čajna“ juče je iznenada preusmeren nakon što je putnik pretio osoblju olovkom, piše Biznis insajder (Business Insider).

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Avion koji je leteo iz grada Čangša za Peking prinudno je sleteo u provinciju Henan. Uhapšeni četrdesetjednogodišnji putnik ima istoriju mentalnih bolesti.

Fotografije koje kruže kineskom društvenom mrežom prikazuju čoveka kako drži člana posade za vrat dok mu preti olovkom.

Putnici su začuli vrisak u avionu, ali niko nije znao šta se dešava.

Jedan od putnika rekao je za kineske medije da se incident dogodio u prvoj ili biznis klasi, a kako su zavese bile navučene, nisu mogli ništa da vide.

Vesti

Na Kopaoniku izjednačena letnja i zimska sezona

Direktor Turističke organizacije Raška Radenko Cvetić rekao je danas da su u toku poslednje pripreme za početak letnje sezone na Kopaoniku, koja nudi širok spektar aktivnog odmora. On je agenciji Beta rekao da je na toj planini, koja predstavlja najmoćniji turistički centar u čitavom regionu, poslednjih godina gotovo izjednačena letnja i zimska sezona.

Vesti utorak 24.04. 13:30 Komentara: 0

Kako izgleda Ibica kada nema bahanalija

Pokušali smo da Ibicu osetimo i doživimo kao meštani, u aprilu kada nema ludih žurki i puno turista, da uživamo u onoj pravoj izvornoj i “običnoj” Ibici. Kažu da ovo ostrvo ima dva lica: jedno u sezoni kada žurke traju 24/7 i drugo, van sezone, kada možete uživati na miru u svemu što ostrvo ima da ponudi.

Moj put utorak 24.04. 08:30 Komentara: 13
strana 1 od 1039 idi na stranu