Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO

Devetogodišnjem putniku želja je da leti biznis klasom. Kako bi sebi tu želju i ostvario, uputio je pismo kompaniji Džetstar.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Moje ime je Džasper Fransis, imam devet godina i živim na sat vremena od Melburna. Samo sam se pitao da li je deci dozvoljeno da sama lete biznis klasom. Čuvam džeparac kako bih leteo Boing 787 Drimlanerom“, navodi se u pismu ovog dečaka u kom se dodaje da je do sada uštedeo 85 dolara i pita koliko mu je još potrebno.

Pismo, sa crtežom aviona kako uzleće, poslato je avio-kompaniji. Zaposleni su, nakon što su pismo i pročitali, toliko bili oduševljeni da su svoje vaučere od 50 dolara koje su od kompanije dobili za Uskrs odlučili da poklone dečaku.

Džasper i njegov otac leteće biznis klasom ovog leta, kada su planirali put za Bangkok, a dečak je već, na poziv kompanije, obišao avion kojim želi da leti.

Tom prilikom je upoznao posadu, posetio kokpit i imao tu privilegiju da sedi na mestu pilota, što će, nada se, biti i njegovo zanimanje.

Vesti

Na Kopaoniku izjednačena letnja i zimska sezona

Direktor Turističke organizacije Raška Radenko Cvetić rekao je danas da su u toku poslednje pripreme za početak letnje sezone na Kopaoniku, koja nudi širok spektar aktivnog odmora. On je agenciji Beta rekao da je na toj planini, koja predstavlja najmoćniji turistički centar u čitavom regionu, poslednjih godina gotovo izjednačena letnja i zimska sezona.

Vesti utorak 24.04. 13:30 Komentara: 0

Kako izgleda Ibica kada nema bahanalija

Pokušali smo da Ibicu osetimo i doživimo kao meštani, u aprilu kada nema ludih žurki i puno turista, da uživamo u onoj pravoj izvornoj i “običnoj” Ibici. Kažu da ovo ostrvo ima dva lica: jedno u sezoni kada žurke traju 24/7 i drugo, van sezone, kada možete uživati na miru u svemu što ostrvo ima da ponudi.

Moj put utorak 24.04. 08:30 Komentara: 13
strana 1 od 1039 idi na stranu