Pismo dečaka avio-kompaniji oduševilo zaposlene /FOTO

Devetogodišnjem putniku želja je da leti biznis klasom. Kako bi sebi tu želju i ostvario, uputio je pismo kompaniji Džetstar.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Moje ime je Džasper Fransis, imam devet godina i živim na sat vremena od Melburna. Samo sam se pitao da li je deci dozvoljeno da sama lete biznis klasom. Čuvam džeparac kako bih leteo Boing 787 Drimlanerom“, navodi se u pismu ovog dečaka u kom se dodaje da je do sada uštedeo 85 dolara i pita koliko mu je još potrebno.

Pismo, sa crtežom aviona kako uzleće, poslato je avio-kompaniji. Zaposleni su, nakon što su pismo i pročitali, toliko bili oduševljeni da su svoje vaučere od 50 dolara koje su od kompanije dobili za Uskrs odlučili da poklone dečaku.

Džasper i njegov otac leteće biznis klasom ovog leta, kada su planirali put za Bangkok, a dečak je već, na poziv kompanije, obišao avion kojim želi da leti.

Tom prilikom je upoznao posadu, posetio kokpit i imao tu privilegiju da sedi na mestu pilota, što će, nada se, biti i njegovo zanimanje.

Vesti

Srpska glumica osvojila Severni pol

Prva televizija je glumicu Hristinu Popović ispratila pri njenom polasku na Arktik, kada je obećala da će posetiti studio Prve po povratku sa polarne avanture. Reč je ispunila i danas je u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" podelila svoje iskustvo sa Severnog pola. Putanja je bila od Norveške do najstarijeg grada Švedske, nadomak Stokholma. Tamo je bila šest dana, a šta je sve radila da bi preživela, poslušajte...

Vesti utorak 17.04. 16:00 Komentara: 7
strana 1 od 1037 idi na stranu