Izvor: punkufer.hr

Dobra organizacija i sadržaji aerodroma mogu da učine čuda, posebno kad idete na dalek let, a pri tome negde i morate da presedate.

S tim na umu, organizacija "Erport kausil internešenal vorld" (Airport Council International World) je proglasila najbolje aerodrome na svetu za presedanje za prošlu godinu, i to prema izboru putnika.

Što se tiče kategorije najbolje usluge, neki aerodromi su se na listi našli prvi put. Tu su rimski Fjumićino, zatim aerodromi u Atini, Njukastlu, Klivlendu i, prvi put, aerodrom u Zagrebu.

Kad je reč o većim aerodromima, oni u Delhiju i Mumbaiju proglašeni su za najbolje u kategoriji aerodroma koji beleže promet veći od 40 miliona putnika godišnje.

"Svake godine aerodromi pridaju sve više važnosti pružanju boljeg iskustva putnicima. Korisnici očekuju udobno putovanje kroz vazdušne luke, ali i bezbednost", izjavila je Anglija Gitens, direktorka "Erport kaunsil internešenala" za Lounli planet.

U Severnoj Americi najbolje je presesti u Indijanapolisu, na Bliskom istoku u Abu Dabiju, a ako ste u Evropi, idealno je presesti u Sočiju.

Ukoliko letite preko Afrike, sa presedanjem nećete imati mnogo brige u marokanskoj vezdušnoj luci Mohameda Petog.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.