Izvor: B92

Kada je Bet Evans pred poletanje aviona kompanije Emirati rekla svom dečku da počinje da oseća menstrualne bolove, nije ni slutila da je jedan od članova osoblja to čuo i obavestio ostale o tome.

Dvadesetčetvorogodišnja devojka i njen 26-godišnji partner kažu da su morali da napuste avion nekoliko minuta pred poletanje za Veliku Britaniju. Karte za let koštale su po 700 dolara, prenosi San.

Evansova je dečku bol opisala kao "jedinicu" na skali od jedan do deset, ali je osoblje odlučilo da udalji par iz erbasa A380 jer u kabini nije bilo prisutnih lekara.

Par je potrošio 880 dolara na dodatne karte, prenosi australijski portal Njuz.

"Bet je bila u suzama, i vrlo se uznemirila kada joj je stjuardesa postavljala pitanja. Bilo joj je vrlo neprijatno da priča o tome pred svima", rekao je njen dečko.

"Samo su pozvali medicinski tim i rekli joj da ne može da leti", dodao je.

Portparol kompanije ističe da je dobrobit putnice bila na prvom mestu.

"Nismo želeli da ugrozimo zdravstveno stanje gospođice Evans u slučaju da se bolovi na letu pogoršaju, a da ona ne može u tom trenutku da primi medicinsku pomoć", rekao je.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.